Kjo fotografi është shkrepur në vitin 1934 nga Margaret Hasluck, në fshatin Nezhan të Shpatit të Sipëm. Në fokus të saj janë nënë e bijë. Nëna ka veshur kostum tradicional të fshatit Nezhan dhe në djep mban të bijën D. Halili, e cila jeton dhe sot.

Në foto: Nënë e bijë në fshatin Nezhan(1934)