U lind në Elbasan më 17 mars 1898.

Arsimin fillor e kreu në vendlindje.

Shkollën e mesme e përfundon në “Robert College” në Stamboll.

1921 – 1928 ndjek në Vjenë studimet universal në shkenca politike, ekonomike dhe financiare.

Në këto vite aktivizohet në gazetën “Djalëria” të shoqërisë së studentëve shqiptarë.

1928 – 1936 drejtor në Ministrinë e Financave

1936 – sekretar i përgjithshëm i Ministrisë së Financave

1937 – 1943 komisioner i Bankës së Shtetit.

1943 – deputet i Elbasanit

1943 – 1944 ministër i Financave.

1944 arrestohet nga komunistët me ardhjen e tyre në pushtet.

1945 dënohet me 30 vjet burg e punë të detyruar.

 

Ndërron jetë në burgun e Burrelit në 20 tetor 1956.