Kopertina e librit "Gur i randë në vend të vet"

I mylli hesapet

Kopertina e librit “Gur i randë në vend të vet”

I vlon gjaku

Asht kockë e fortë

E futi t’gjallë n’dhe

E pashë ngushtë veten

I ka zanë rrota bishtin

Për të qesh e për të qa

E ban natën ditë

Mos ja qaj hallin

I ka hy frika n’palcë

I dhimbset lëkura e vet

I ka hy lepri n’bark

U ba limon

Ta numëron n’lule t’ballit

U pre fare në fytyrë

E ha turpin me bukë

Iku me bisht nër shallë

U banë gazi i botës

T’rrojë sebepi

Si s’i skuqet faqja?!