Sali Hoxha (Hida) me Luigj Gurakuqin dhe malësorë kryengritës, Podgoricë 1911
Sali Hoxha (Hida) me Luigj Gurakuqin dhe malësorë kryengritës, Podgoricë 1911 (1)