Rreth nesh

Historia e shoqatës sonë merr fill në mars 2016

Shoqata Arkivi Digjital Elbasan (ADE) u krijua me dëshirën pë të dhënë ndihmesë në ruajtjen dhe promovimin e vlerave qytetare Elbasanase, me një fokus në përdorimin e teknologjisë bashkëkohere për këtë qëllim.

Me zgjerimin e aktivitetit të shoqatës edhe objekti i punës së saj i kaloi caqet lokale dhe filloi të ndërmarrë projekte në nivel kombëtar me projektin më të rëndësishëm Dokumente për Shqipërinë dhe Shqiptarët.

partneret tanë
a keni dëshirë të ndihmoni?

Ndihmoni për të mbështetur projektet tona

Shopping Cart