Petro Andoni duke fituar garën e 200 metrave në atletikë.

Petro Andoni gjatë viteve të tij të studimit në “Robert College” nuk u evidentua vetëm si student, por pikasi edhe për talentin e tij në sporte, si në atletikë dhe në Basket-Ball. Gjatë vitit 1925 ai ishte fitues në dy gara sportive. Në garën e atletikës (200m) ai doli i pari dhe po ashtu skuadra e tij në Basket-Ball doli kampione e kolegjit në po të njëjtin vit.

 

Kampionët e Basket-Ball në “Robert College”(1925). Petro Andoni në qendër, në rreshtin e parë.