Mirësevini në Arkivin Digjital të Elbasanit. Këtu do të gjeni fotografi, dokumente, libra, harta, portrete, familje e më shumë.
Shkrimet më të fundit

Leksi Vinit për Ditën e Nevruzit

Historia e Leksit Vinit,është shumë e trishtueshme,deri në fund të jetës së tij.Ai shkroi dhe grumbulloi thesare folklorike në 65 kg.letër. Ai vdiq si lustraxhi, i vetmuar dhe në varfëri. Nga jeta e vështirë që bënte i shkroi letër komitetit të partisë: “Dua të vdes...

read more

Stacioni Mutatio Ad Quintum

Elbasani është një qytet me mjaft potencial për sa kohë ai ka në territorin e tij edhe gjurmë arkeologjike, që e faktojnë këtë qytet si një prej qendrave më të zhvilluara që në lashtësi. Aty ku natyra nuk e ka kursyer dorën e saj, aty ku historia ka lënë gjurmën e...

read more

Namazgjaja e Elbasanit

E quajtur e tillë, pikërisht sepse aty falej falej namazi nga besimtarët muslimanë, Namazgjaja e qytetit tonë, përbën një nga vendet më të dashura për të gjithë qytetarët. Sot këtë vend ne e thërrasim akoma me njëjtin emër, por ai nuk ka aspak pamjen që ka pasur, në...

read more

Arkivi

error: Alert: Ndalohet rreptësisht kopjimi i çdo materiali origjinal pa lejen e autorit... Ju falemnderit...! !!