Marrëveshje bashkëpunimi midis Arkivit Digjital Elbasan dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave

Sot në datë 8 Nëndor 2021, nënshkruam një marrveshje me Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave. ADE i dhuroi DPA indeksin e dokumenteve osmane të Arkivit të Stambollit, për ti bashkuar me kopjet digjitale të ketyre dokumenteve që DPA ka tërhequr nga ky arkiv, duke i bërë kështu të aksesueshëm për studiuesit dhe publikun. Kjo marrveshje është kurorëzim i sukseshëm i nje pune disavjecare që besojmë se do të pasohet së shpejti me të tjera të kësaj natyre. Falenderojme Z. Ardit Bido për gatishmërine për bashkëpunim. Frutet e marrveshjes mund ti shikoni në linkun në vijim: https://katalogu.arkiva.gov.al/public/categories/486296-koleksion-dokumentesh-nga-arkivat-e-turqise

Komentoni

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shopping Cart