U lind në Elbasan më 14 janar 1892.

1913 shkon me bursë në Shën – Mitër Koronë në Itali.

1917 – 1921 ndjek Fakultetin e Letrave dhe Filozofisë në univeritetin e Romës

1921 – 1923 mësues në Normalen e Elbasanit

1925 – 1939 mësues në Liceun e Korçës

1939 e transferojnë në Tiranë dhe po atë vit e internojnë në Itali.

1943 – 1944 inspektor epror i Mnistrisë së Arsimit

1945 – 1946 Ministër i Arsimit

1946 – 1952 deputet

Ndërron jetë në Tiranë në vitin 1952