Infermierja e klinikës pediatrike të Kryqit të Kuq në Elbasan Zj. Blanche Grundy nga San Francisco, në klinikë së bashku me përkthyesin e saj dhe një nga shumë fëmijët që u trajtuan aty. Elbasan 1920