Katër libra të rinj botuar nga ADE

Kemi kënaqësinë të njoftojmë se kemi sapo kanë dalë nga shtypi katër libra për fëmijë me autor shkrimtarin elbasanas Astrit Bishqemi me mbështetjen e ADE. Librat janë një përmbledhje e punës shumëvjecare të Profesor Astritit të organizuar sipas grupmoshave. Titujt e librave janë si me poshtë :

1. Gostia e Arushit – libër me prozë e vjersha për parashkollorët

2. Magnetofoni – tregime e përralla për fëmijë

3. Njeriu e Djalli – tregime e përralla për fëmijë

4. Ai që ndali diellin – tregime për moshën e lartë shkollore.

Librat do të shpërndahen në disa nga libraritë e mëdha dhe gjithashtu mund ti porositni drejtpërdret në ADE.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart