Ekspozita

Besimet fetare në Elbasan

Ekspozitë mbi historinë e bashkëjetesës së komuniteteve fetare në Elbasan e organizuar në bashkëpunim me “Qendrën e Bashkëpunimit Ndërfetar” në Elbasan. Ekspozita u vizitua edhe nga Presidenti i Republikës Z. Ilir Meta.

Elbasani në vitet 1916-1918

Ekspozitë me fotografi të viteve 1916-1918 nga Elbasani dhe rrethinat. Fotografitë janë pjesë e fondit të ushtrisë Austro-Hungareze gjatë Luftës së Parë Botërore

Fragmente të historisë së Shtetit Shqiptar përmes kartëmonedhave shqiptare

Koleksionisti Julian Demeti, solli në Elbasan për ta ekspozuar pë publikun, koleksionin e tij privat të kartmonedhave, që pasqyron dinamikën e zhillimit të 3htetit Shqiptar

Shopping Cart