Rreshti parë – doktorët: Lumturi Preça, Burbuqe Shmili , Burbuqe Belshaku, Lavdie Vyshka.
Rreshti dytë – infermierët.
Rreshti tretë: doktorët: Hilmi Duhanxhiu, Shefqet Deliallisi. Rreshti prapa – doktorët,Lefter Guxho, Kurt Manaj, Njazi Jaho(Juristi i Sig.Shoq.Shtet),Hasan Kurti, Mimet Gjika, Agron Braho, Petrika Neziri, Neki Harja, Ferd Shkepa, Lefter Shella, Skënder Shehu.

Viti 1981.  Një mbledhje e shëndetësisë në Elbasan, bën të mundur që në këtë foto të shihen dy breza mjekësh që kanë shërbyer me përkushim në qytetin e Elbasanit. Janë mjekë dhe infermierë të vjetër dhe të rinj nga të cilët sot kanë mbetur shumë pak sepse janë larguar jashtë shtetit.