Gazeta “Vullneti i Popullit”, E dielë 6 shtatuer 1931.

Lajme të shkurta: Z.Z Curri dhe Dakli, “Oficerë të Mëdhenj t’ Urdhërit të Skenderbeut”

L.M. T Mbreti denjoi t’u japë dekoratën “Oficer i Math i Udhërit të Skenderbeut” Z.Z Mustafa Curri, Sekretar i Përgjithshëm Ministris s’Oborrit dhe Ahmet Dakli, Kryetar i Bashkia së Durrësit.

Të dy personave të çquara dhe të vlefshëm u dërgojmë urimet t’ona më të përzemërta.

Gazeta Vullneti i Popullit E dielë 6 Shtatuer 1931