Category: Tradita

Unë i përkas qytetit tim me tradita

Pas shumë dyshimeve dhe paqartësive, vendosa ta përcjell përtej vetes mendimin që prej disa kohësh po më lodh e stërmundon si një barrë e rëndë në sedrën time qytetare. Si rregull në shkrimet e mia të jem sa më përgjithësuese në dukuritë apo idetë që paraqes, por këtë...

Read More

Dita e Verës në Elbasan- Sipas Aleks Vinit

Dita e verës festohej në Elbasan me ëmbëlsira, arra e palëfiku. Nëpër fshatra në këtë ditë dilnin për gjueti në zonat më të afërta  të rinjtë e të moshuarit. Njerëz nga qytete të tjera vijnë për të festuar në Elbasan. Populli i Elbasanit harxhonte shumë për këtë...

Read More
Loading

Arkivi

Harta

error: Alert: Ndalohet rreptësisht kopjimi i çdo materiali origjinal pa lejen e autorit... Ju falemnderit...! !!