Category: Të reja

Të reja

Thirrje për bashkëpunim

(që vjen natyrshëm, duke dëgjuar zërat nga më interesantët që ndjehen e shprehen tashmë për Elbasanin në rrjete të ndryshme sociale, dhe që na sjellin të dhëna, fakte, mbresa që na bëjnë të ndjehemi mirë si elbasanas, por edhe më kureshtarë për të njohur më shumë, për...

Read More

Monumente të Harruara

Nisur nga një postim i Dr. SHEFQET DELIALLISIT, kemi vendosur të hapim rubrikën “MONUMENTE TË HARRUARA”, nëpërmjet së cilës duam të rrisim ndjeshmërinë ndaj lënies në harresë dhe në rrënim të ndërtimeve të vjetra, vendeve arkeologjike dhe gjendjen e...

Read More
Loading

Arkivi

Harta

error: Alert: Ndalohet rreptësisht kopjimi i çdo materiali origjinal pa lejen e autorit... Ju falemnderit...! !!