Category: Thashë e Lashë

Një melodi pastorale në pyjet e Platunit

Me Prof Ferdi Papariston kam pasur shumë miqësi. Shpesh bisedonim për Elbasanin dhe në veçanti për malësitë. Një ditë, gjatë një bisede të zakonëshme e pyeta: – Im atë, më ka thënë se jeni njohur në vitet e luftës, a të kujtohet? – Po, është e vërtetë,...

Read More

Dy ngjarje me Prof. Dr. Pëllumb Bitri

Nё vitin 1996, kur punoja nё Institutin e Anatomisё Patologjike tё Universitetit tё Sienёs, pata fatin ta njoh dhe tё bashkёpunoj me Prof. Hans Cottier, njё ndёr personalitet botёrore tё anatomisё patologjike, shkencёtar i shquar, autor i shumё teksteve, monografive...

Read More
Loading

Arkivi

Harta

error: Alert: Ndalohet rreptësisht kopjimi i çdo materiali origjinal pa lejen e autorit... Ju falemnderit...! !!