Category: Sporti

Sporti

Intervistë me Vehap Xhindollin

 Në opinionin publik elbasanas njiheni si një nga përfaqësuesit dinjitozë sportit të ngritjes së peshave. Çfarë kujtoni për aktivitetin tuaj si sportist dhe trajner?  Ndoshta duket çudi por unë nuk e kisha menduar të merresha me peshëngritje.Një ditë kur isha në...

Read More

Familja Kovaçi një jetë me sportin

Familja Kovaçi është një prej atyre familjeve elbasanase që gjithë jetën e tyre ia kanë kushtuar sportit. Fadil Kovaçi, futbollist dhe trainerShefikat Kovaçi, lojtare dhe trajnere pingponguArtin Kovaçi, futbollist dhe specialistGreta Kovaçi, pingpongiste dhe trainere...

Read More

Elbasan Arena: Arena e Elbasanit apo Elbasani i arenës?

Autor: Ruzhdi Stringa Një stadium, ai që pritet të jetë më i miri për ca kohë në Shqipëri, po bëhet me emër të ri. Emërtime të tilla qytetare unë do t’i konsideroja si “fjalë kyçe të tekstit të shkruar nga ai qytet”. Ato, si të tilla, marrin vlera jo...

Read More
Loading

Arkivi

Harta

error: Alert: Ndalohet rreptësisht kopjimi i çdo materiali origjinal pa lejen e autorit... Ju falemnderit...! !!