Category: Shtypi

Seksioni letrar i gazetës “Ura e Shkumnbinit”

“Gjuha asht manifestimi ma i thjeshtë i cilësive etike të nji populli, pse i ka rranjët thellë në shpirtin e tij… Qëllimi em asht me prekur ngadalë harpën popullore shqiptare e me u harrue pak ndër kangë e valle, psherëtima e vaje që çohen prej votrës së kombit...

Read More
Loading

Arkivi

Harta

error: Ndalohet rreptësisht kopjimi dhe shpërndarja e çdo materjali origjinal pa lejen e autorit! Ju faleminderit.