Category: Historia

Historia

Motrat artiste, Suzana dhe Eser Qatipi

Viti 1971 në Elbasan zhvillohet Festivali i parë i këngës për muzikën e lehtë. Në mbrëmjen finale të këtij fëstivali juria shpall fituese këngën për heroin “Qemal Stafa” të kompozuar nga mjeshtri i njohur elbasanas dhe “Artisti i Merituar”, Alfons Balliçi....

Read More

Çifti Shllaku – Një jetë në skenë

Para disa kohësh, me ratin e 60 vjetorit të saj, aktorja e Teatrit dhe Estradës Shane Shllaku ka prezantuar një album të sajin fotografik me titull ”Një jetë në skenë”. Me të vërtetë është një album mjaft cilësor dhe emocionues, ku me anë të fotove paraqitet e gjithë...

Read More

Ergit Guda – punime artistike

ergit_guda_krijime_nr_2 ergit_guda_krijime_nr_3 ergit_guda_krijime_nr_4 ergit_guda_krijime_nr_5 ergit_guda_krijime_nr_6 ergit_guda_krijime_nr_7 ergit_guda_krijime_nr_8 ergit_guda_krijime_nr_9 ergit_guda_krijime_nr_10 ergit_guda_krijime_nr_11 ergit_guda_krijime_nr_12...

Read More

Eljon Seit – punime artistike

eljon_seit_krijime1 eljon_seit_krijime2 eljon_seit_krijime3 eljon_seit_krijime4 eljon_seit_krijime5 eljon_seit_krijime6 eljon_seit_krijime7 eljon_seit_krijime8 eljon_seit_krijime9 eljon_seit_krijime10 eljon_seit_krijime11 eljon_seit_krijime12 eljon_seit_krijime13...

Read More
Loading

Arkivi

Harta

error: Ndalohet rreptësisht kopjimi dhe shpërndarja e çdo materjali origjinal pa lejen e autorit! Ju faleminderit.