Category: Harta

Qendra e vjetër e Elbasanit e mbivendosur mbi të renë

Në hartën e mëposhtme, në krahun e djathtë lart, është nje rrëshqitëse. Duke e lëvizur goglën përgjatë udhëzuesit mund të ndryshoni transparencën e hartës së mbivendosur, për të krijuar një ide më të qartë për ndryshimet që kanë ndodhur në qendrën e qytetin të...

Read More

Lagjet e Elbasanit

Lagjet e vjetra të Elbasanit dje dhe sot. Lagja “Asllanbej”Emri i lagjes lidhet me administratotin e saj Arsllan e titullin “bej”. Sot kjo lagje gjendet midis bulevardit “Aqif Pasha” dhe “Rrugës së Re”, aty ku sot...

Read More
Loading

Arkivi

Harta

error: Ndalohet rreptësisht kopjimi dhe shpërndarja e çdo materjali origjinal pa lejen e autorit! Ju faleminderit.