Promovohet i botimit “Elbasani në Dokumentat Osmane të Arkivit Të Stambollit”

Të martën me datë 17 maj 2022, në ambjentet e Real Scampin në qytetin e Elbasanit u bë promovimi i i botimit “Elbasani në Dokumentat Osmane të Arkivit të Stambollit“, produkt i një bashkëpunimi midis shoqatës ” Arkivi Digjital Elbasan” dhe Bashkisë së Elbasanit. Ky promovim ishte parashikuar të kryhej në fillim të vitit 2020, …

Promovohet i botimit “Elbasani në Dokumentat Osmane të Arkivit Të Stambollit” Lexoni më shumë »