Intervistë me Vehap Xhindollin

 Në opinionin publik elbasanas njiheni si një nga përfaqësuesit dinjitozë sportit të ngritjes së peshave. Çfarë kujtoni për aktivitetin tuaj si sportist dhe trajner?  Ndoshta duket çudi por unë...

Read More