Pse duhet rishkruar historia?

Autor: Shefqet Deliallisi Ditët e fundit u rihap diskutimi për rishkrim të historisë. Sapo problemi u ringrit përfaqësuesit e historisë komuniste dhe pasuesit e tyre u hodhën përpjetë: me...

Read More
  • 1
  • 2