Prof. Petrit GAÇE (1927–1996)

Mjek kirurg, profesor, akademik. Lindi në Elbasan ku kreu dhe Shkollën Normale. Mori pjesë në Luftën NÇ. Ndoqi studimet e larta në Institutin e Parë të Mjekësisë në Leningrad...

Read More