Në Elbasan

Këto rreshta janë shkëputur nga libri “Brenga e Ballkanit dhe vepra të tjera” të autores Edith Durham. Para dhe pas shpalljes së Pavarsisë shqiptare, kjo angleze e çuditëshme do...

Read More

Nën hijen e rrapave

Pjesa e mâposhtëme âsht shkëputun nga cikli me tregime “Nën hijen e rrapave” të bashkëqytetarit tonë Bim Dakli, që pritet me u botue së shpejti. Ndonëse në moshë të...

Read More

Elbasan

Kur të vdes, shokë t’më shtini N’Elbasȃn afër Shkuminit, N’hijet t’arrës, vend t’më gjini, Prand’ t’jet’ drȗja e ullinit. Mandi, kum’lla dhe qershia; Për mbi vorr t’ma tundin degën,...

Read More
  • 1
  • 2