Historiku i mbiemrit Deliana

Nga: Hyqmet Zane Për mbiemrat e qytetarëve në Elbasan ekzistojnë gojëdhëna të ndryshme dhe nuk ka gjëra të shkruara. Një e tillë është edhe historia e mbiemrit Deliana. Njëri...

Read More

Familja Taushani

Familja Taushani është ndër familjet më të vjetra në qytetin e Elbasanit, mbase dhe në Shqipëri. Rrënjët e saj i gjejmë nga periudha bizantine deri më sot. Për periudhën...

Read More
  • 1
  • 2