Category: Uncategorized

THIRRJE PËR BASHKËPUNIM

(që vjen natyrshëm, duke dëgjuar zërat nga më interesantët që ndjehen e shprehen tashmë për Elbasanin në rrjete të ndryshme sociale, dhe që na sjellin të dhëna, fakte, mbresa që na bëjnë të ndjehemi mirë si elbasanas, por edhe më kureshtarë për të njohur më shumë, për...

Read More
Loading

Arkiva

Video e ditës

Loading...