Category: Të reja

Të reja

Ish Kombinati Metalurgjik Elbasan

Kombinati metalurgjik i Elbasanit nisi të ndërtohej aty nga viti 1966 në fushën bujqësore mjaft të begatë të Bradasheshit, rreth 4 km në perëndim të qytetit të Elbasanit. Sipas specialistëve të bujqësisë në këtë fushë ishin depozituar prej shekujsh aluvione dhe...

Read More
Loading