Category: Historia

Historia

Ismail Haxhihyseni, “Mesues i Merituar”.

Ismail Haxhihyseni, lindi në një familje tradicionale elbasanase dhe me tradita patriotike dhe arsimdashëse. Shkollën fillore e plotore i kreu ne vendlindje,kurse studimet larta i beri në Stamboll. Ne kryeqytetin osman u diplomua për agronomi në vitit 1913. Pak...

Read More
Loading

Arkiva

Video e ditës

Loading...
error: Content is protected !!