Category: Dokumente

Dokumente

Bukuroshja e fjetur e Sulovës (Zambaku i malit)

Sulova është një nga krahinat qendrore që shtrihet në kufirin ndarës të Shqipërisë së Mesme dhe asaj Jugore, nën këmbët e malit të perëndive, Tomorrit madhështor. Për ata që e kanë vizituar, Sulova zgjon pamje të mrekullueshme natyrore. Aty zhvillohen qindra lloje...

Read More

Familja Kovaçi – Familje sportistësh

Familja Kovaçi është jo rastësisht një nga familjet më të njohura të Elbasanit. Ajo evidentohet në memorien e qytetit  për meritë dhe kontribut të veçantë në fushën e sportit. Kjo familje me 4 anëtarë iu dedikua e tëra veprimtarive sportive, duke shkëlqyer në...

Read More
Loading

Arkiva

Video e ditës

Loading...
error: Content is protected !!