Category: Sporti

Sporti

Intervistë me Vehap Xhindollin

 Në opinionin publik elbasanas njiheni si një nga përfaqësuesit dinjitozë sportit të ngritjes së peshave. Çfarë kujtoni për aktivitetin tuaj si sportist dhe trajner?  Ndoshta duket çudi por unë nuk e kisha menduar të merresha me peshëngritje.Një ditë kur isha në...

Read More
Loading