Category: Historia

Historia

Musa Tafa – “Mësues i Merituar”

Musa Tafa njihet në opinionin elbasanas si Mësues i Merituar, Mësues i talentuar i Ushtrimores, Metodist, Didakt Ai është një ndër veteranët e shkollës Ushtrimore, i cili 38 vjet të jetës së tij i ka vënë në shërbim të arsimit. Pas mbarimit të shkollës...

Read More

Hysen Çaushi – Mësuesi Artist

Hysen Çaushi u rrit dhe u edukua në një familje elbasanase, me tradita qytetare, kulturore dhe arsimdashëse. I përkushtuar ndaj nxënësve, me një komunikim të ngrohtë, me zemër, me fjalë dhe me muzikë, kështu do të mbetet në mendjet e nxënësve, mësues Hyseni, sidomos...

Read More
Loading

Arkiva

Video e ditës

Loading...