Category: Harta

Lagjet e Elbasanit

Lagjet e vjetra të Elbasanit dje dhe sot. Lagja “Asllanbej” Emri i lagjes lidhet me administratotin e saj Arsllan e titullin “bej”. Sot kjo lagje gjendet midis bulevardit “Aqif Pasha” dhe “Rrugës së Re”, aty ku sot...

Read More
Loading

Arkiva

Video e ditës

Loading...