Category: Dokumente

Dokumente

Familja Kovaçi – Familje sportistësh

Familja Kovaçi është jo rastësisht një nga familjet më të njohura të Elbasanit. Ajo evidentohet në memorien e qytetit  për meritë dhe kontribut të veçantë në fushën e sportit. Kjo familje me 4 anëtarë iu dedikua e tëra veprimtarive sportive, duke shkëlqyer në...

Read More

Nymfat e Shkuminit

……………… Ndër ‘to mâ par’ Kaliopeja nisi Me kang’ t’ kallxojë veprat e të parve, Dhe me kithare t’ ambël t’ a stolisi Fis’ n e Shqiptarve. Fatozat si këndoi qi koha solli, Filloi Klioja kangën tregimtare, Sa burra t’...

Read More
Loading

Arkiva

Video e ditës

Loading...