Mësimi i leximit dhe shkrimit Shqip, Elbasan, 1908 – 1909

Shkrim nga Ing. Bim Dakli Lexova rastësisht një fletë kontributi për Klubin Bashkimi, të Elbasanit të vitit 1909, dhe 11 fletë-pagesa të vitit 1908, të shkruajtura nga “mësonjëse” e...

Read More